Specials

Wij verzorgen

Speciaal voor u!

Zeeland Special

Natuurlijk wilt u ook graag dat speciale tintje aan uw feest, bijeenkomst of vergadering geven. Dan is het natuurlijk leuk, als er een speciaal hoogtepunt of wel een Zeeland special gepresenteerd wordt. Kijk even naar de uitgebreide mogelijkheden.

Haring Party

We zijn natuurlijk allemaal in de ban van onze eigen Hollandse nieuwe. Onze bijzonder goede contacten met de haringvisserij zorgen er voor, dat u de lekkerste haring aan uw gasten kunt presenteren op uw feest of bijeenkomst én natuurlijk door ons geserveerd op een manier, zoals u dat met ons besproken heeft.

Mossel Party

Mosselen zijn bij een steeds groter publiek geliefd. Dan hebben we het natuurlijk wel over de Zeeuwse mosselen. Perfect van kwaliteit en de juiste grootte. Super vers worden deze bij u op locatie gekookt, van de juiste ingrediënten voorzien en geserveerd.

Feesten

Of nu de sportclub, de buurtvereniging of uw straat een feest geeft, of in een kleinere omvang: u gewoon een tuinfeest geeft, wij kunnen in alle gevallen zorgen voor een perfecte verzorging van de gasten. Dat heeft niet alleen te maken met onze ervaring op het gebied van de organisatie, maar zeker niet in de laatste plaats vanwege onze kwalitatief hoogstaande producten en de wijze van presentatie en serveren hiervan.

Overleg met ons… en u krijgt, wat u wilt

Wij houden er van om altijd vooraf met de organisatie van welk feest dan ook te overleggen. Op deze manier komen wij te weten, wat u precies wilt én op welke manier wij alles inpassen om van uw feest of bijeenkomst een geslaagd evenement te maken. Dat is in uw belang, maar zeker ook in het onze. Neem even contact met ons op voor een afspraak . Wij komen graag naar u toe!