Lunch

Onze verse belegde broodjes kunnen geserveerd worden tijdens uw zaken bespreking of tijdens een trouwfeest of voor ieder ander moment waarop een heerlijke lunch is gewenst. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u leveren. Wilt u liever een wat goedkopere lunch met eenvoudig beleg of liever toch luxe mooi opgemaakte broodjes? Wij kunnen dit allemaal voor u realiseren. We kunnen een assortiment aan mini broodjes leveren, maar ook een standaard formaat aan broodjes.

Koude buffetten

En als u toch meer wilt dan alleen de broodjes, doen wij er graag onze lekkere salades, vers fruit en wellicht ook die verse soep er bij. Informeer gerust naar onze koude buffetten en de mogelijkheden daar van.

Warme buffetten

Naast koude buffetten en broodjes leveren wij ook complete warme buffetten naar wens. Wij verwarmen en bereiden dan alles  op locatie. Ook is het mogelijk de warme buffetten bij ons in het bedrijf te bereiden, warm naar u toe te brengen en te serveren, zodat u gelijk aan tafel kunt, als wij weg zijn. Voor meer informatie en prijzen kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen.

Toetjes

En wat is er heerlijker dan zo’n geweldig toetje na zo’n prima buffet. Ons aanbod is zeer divers.